Art

Kunst clash

Deze maandag ben ik naar Cult clash gegaan. Dit is een evenement dat derdejaarsstudenten aan de Thomas More hogeschool elk jaar organiseren. Hierin komen allemaal mensen aan bod die in de creatieve sector zitten, waaronder een cartooniste, twee muzikanten, een programmator van de AB en Stany Crets. Eén van deze mensen die aanwezig was, was een schrijfster die al twee romans had geschreven en ook Europees kampioene Poetry slam is. Poetry slam is een modernere versie van poëzie voordracht. (Zoek het maar eens op op Youtube, dat is echt wel nog leuk). Zij bracht ook één van haar gedichten voor over de vluchtelingenpolitiek.

18359429_1518456988195326_5114991471621130363_o

Dit pakte mij zo hard dat ik ook meteen begon te schrijven. Ik schreef vroeger namelijk ook veel gedichten. Deze mochten wel nooit het daglicht zien, maar voor deze blog maakte ik eventjes een uitzondering.

De laatste twee dagen was het ook heerlijk lenteweer en naar goede gewoonte heb ik mij buitengezet en ben ik beginnen verven. Dus hier is mijn gedichtje en bijhorende waterverf tekening 🙂

gedichtje 001

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s