Lifestyle

Free stuff van Disneyland!!

Vorige week reisde ik met Marlies af naar het beste pretpark ter wereld: Disneyland Parijs! Het was al 10 jaar geleden dat ik daar was geweest en er zijn in die tussentijd toch al veel dingen  verandert maar ik voelde mij terug als 10-jarige Hannah. Iedereen kent Disneyland wel, het wereldberoemde pretpark van Disney waar niet enkel attracties worden aangeboden maar een hele ervaring. Aangezien het nog steeds april was ben ik in de City Hall een verjaardagsbutton gaan halen waardoor iedereen mij een gelukkige verjaardag kwam wensen. Wat ik niet wist, is dat je soms veel meer kan krijgen dan enkel een “Joyeux anniversaire!”.

2017-04-27 08.44.29-1

Op de tweede dag waren Marlies en ik op weg naar een attractie, maar eens aangekomen bleek dat er een wachtrij van 50 minuten was en dat alle fast passes uitverkocht waren. Het lange aanschuiven zagen we echt niet zitten dus zijn we, een beetje moedeloos, verder gestapt. Plots kwam er iemand van de cast members (zo heet het personeel daar) met zijn armen wagenwijd n          aar mij gestapt. “Happy Birsday!” en voor ik het doorhad was ik hem aan het omarmen. Wel een toffe kerel dacht ik. Plots vraagt hij aan mij wat ik wil voor mijn verjaardag, een beetje verrast antwoord ik dat Marlies en ik wel een fast pass willen. Dat kon hij ons echter niet geven. “Maar” zei hij, “ ik kan je wel iets uit de shop geven.” Zo verrast van zijn antwoord kon ik aan niets denken, radeloos keek ik naar Marlies. Zij was even verbaast als mij en stelde voor om voor een mok te gaan. Zo gezegd zo gedaan, de cast member schreef iets op in zijn notitieboekje en wat later had ik een bon van €25 vast.

dav

We waren eerst in de grote winkels aan het kijken naar een mok maar daar stond niets mij echt aan, ik had daarvoor mij oog wel al laten vallen op een thermosfles van 2KSO, voor zij die hem niet kennen: in de nieuwste Star Wars film is er een nieuwe, kei coole robot bijgekomen die super sarcastisch is en ik houd van hem. Hup naar de Star Wars-store et voila 10 minuutjes later was de thermosfles van mij! Het leukste van al vond ik nog dat op het kassaticketje “a touch of magic” stond opgegeven als betaalmethode. Ja, magisch was het inderdaad!

 

Hebben jullie ooit al eens iets zot meegemaakt in Disneyland?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s