Lifestyle

No more bad hairdays!

De laatste weken is er ongelooflijk veel reclame op Facebook geweest over L’Oréal’s nieuwe haarverf: de Colorista lijn. Zoals de naam het zegt, het zijn kleuren, en wat voor ‘n! Ze hebben zowel pastel tinten als felle kleuren. Helemaal mijn ding dus!

IMG_1230

Mijn blauw haar had ook zijn beste tijd gehad en dus greep ik de kans om deze nieuwe haarverf te proberen. Samen met een vriendin hebben we ons allebei de “washout” gekocht, deze is er na een twaalf tal wasbeurten uit (volgens de website blijft hij er tot 3 weken goed uitzien). Dit is voor mij dus ongeveer 3 maanden, aangezien ik mijn haar maar een keer per week moet wassen.

Ik was eerst aan het twijfelen tussen licht blauw of turkoois maar Marlies en ik hebben dan allebei gekozen voor de turkooizen haarverf. Helaas waren er maar twee tubes terwijl ik met de helft van mijn haar toch al meer dan anderhalve tube verf gebruik als ik dit door de kapper laat doen.

IMG_1231

Diezelfde avond had mijn mama mijn haar nog geverfd. Het was de pijnlijkste haarkleuring ooit, want zacht gaat zij niet om met mijn haar, en soms vergat ze dat er een lichaam onder mijn hoofd zat, maar we hebben het overleefd! De instructies zeiden dat het er 20 minuten moest intrekken, maar uit ervaring weet ik dat, zolang het niet brandt of irriteert, je dit er wat langer aan mocht laten, want hoe meer kans het heeft om er in te trekken, hoe feller de kleur is. Disclaimer: dit is enkel bij semi-permanente haarverf, NIET bij gewone haarverf.

Verbazend genoeg kwamen we net toe met maar 1 tube verf, hier had ik het meeste schrik voor, maar L’Oréal, proficiat om mij zo veel haarverf te geven voor maar 6 euro.  De dag nadien heeft mijn mama in Antwerpen meteen nog twee tubes gekocht zodat ik toch de komende 9 maanden safe zit qua haarverf.

Wat vind ik er goed aan?

  • Na drie wasbeurten heb ik nog steeds super veel kleur in mijn haar, bij sommige, duurdere merken, is dit er na een of twee keer allemaal uit.
  • De kleur is prachtig! Elke kleurschakering is gewoon een nieuwe ontdekking.
  • De verf ruikt echt nog lekker dus hoefde ik de geur er niet uit te wassen.

Wat vind ik er niet goed aan?

  • Het is nog steeds geen permanente kleur dus is het steeds afscheid nemen van mijn haarkleur per keer ik het was.
  • OVERAL blauw water als ik mij douche.
  • Ik ga nooit meer een andere kleur willen.

 

 

Welke kleur willen jullie jullie haar ooit eens geven?

DISCLAIMER: Ik kan niet verantwoordelijk worden gesteld bij eventuele kleurveranderingen.

Een gedachte over “No more bad hairdays!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s